İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Nüket Ercan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

9. sınıflar 2. dönem 1. sınavlara yönelik Türkiye geneli ortak sınavlara ait soru dağılım tabloları yayımlanmıştır.

Mrt

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında, Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde öğrencilerimizle birlikte Yeşilköy Bakımevi ziyaretini gerçekleştirdik. 20 Mart 2024 Çarşamba günü öğrencilerimizin katılımı ile 18-24 Mart Yaşlılar Haftası programını gerçekleştirdik. Yeşilköy Bakımevi sakinlerinden Orhan Amcamızı, okulumuzda ağırladık.

Mrt

Rehberlik Birimimizin organize ettiği, 12.sınıf öğrencilerimize yönelik Kültür Üniversitene düzenlenen gezide Üniversite Tanıtım ekibinde yer alan bölüm öğrencileri tarafından Hukuk, Psikoloji, PDR, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Çizgi Film Animasyon, İşletme, Uluslararası İlişkiler vb.  bölüm tanıtımları yapılmış ardından Üniversite Sanat Galerisi ve iç-dış mekanları ziyaret edilerek mesleki rehberlik amaçlı gezimiz sona ermiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi törenimizden kareler...

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi kutlu olsun!

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası konulu panomuz hazırlanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü törenimizi 12 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdik... Bağımsızlık mücadelemizin en önemli simgelerinden birisi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor, büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u minnetle anıyoruz.

Mrt

Afet Hazırlık Kulübü önderliğinde, 6 Mart 2023 Çarşamba günü deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında ‘Akran Zorbalığı Açısından Ebeveyn  Çocuk İlişkisi’ konulu seminer İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Armağan Köseoğlu tarafından 11 Mart Pazartesi günü saat 12.00’de zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
Toplantı kimliği: 85431166571
Passcode: 872046

Mrt

Rehberlik Birimimizin organize ettiği, 12.sınıf öğrencilerimize yönelik Gelişim Üniversite’ne düzenlenen gezide alanında uzman akademisyenler tarafından Üniversite ve bölüm tanıtımları yapılmıştır.