İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Nüket Ercan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Haftası kapsamında okulumuzda hazırlanan panomuz...

Nis

Milli Savunma Üniversitesi tercihleri başladı. Tercih işlemlerinizi 03 Nisan-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapabilirsiniz.

Yeşilay Liseler Arası Münazara Şampiyonaları başlıyor!

"Akran Zorbalığı Veli Bilgilendirme Broşürü" için tıklayınız.

İOKBS Uygulama Takvimi ektedir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş fakat sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda olan öğrencilere kasım ayında ek sorumluluk hakkı tanınacağını duyurmuştur. Bu bağlamda üniversiteye yerleşmiş ve geçici kayıtlarını yaptırmış olan söz konusu öğrencilerimizin ek sorumluluk sınavlarına girebilmek için dilekçeleri ile geçici kayıt belgelerini 20-21-22 Kasım tarihlerinde okul müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız, 18 Ekim 2023 tarihinde saat 15.30'da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları Programı paylaşılmıştır.